top of page

Elcykler

Elcykler får dig hurtigt og nemt fra A til B

Bor du i et bakket område, hvilket gør enhver cykeltur til et mareridt? Eller ønsker du blot at få mere motion i hverdagen? Så er en elcykel det helt rette valg for dig. Hos Silberbauer Cykler finder du et fint udvalg af elcykler fra populære mærker – uanset om du ønsker en herre- eller damecykel. Vores forretning og værksted er beliggende i Esbjerg, hvorfor vi ofte servicerer kunder fra Varde og Bramming. Alle kunder er dog velkomne hos os.

Elcykler er geniale til flere forskellige behov. En elcykel er nemlig udstyret med en lille motor, som kan gøre din cykeltur mere behagelig. På de fleste elcykler kan du selv indstille motorens styrke, hvilket gør cyklen anvendelig for en bred målgruppe. Uanset om du ønsker den hurtige cykeltur fra A til B eller blot mangler lidt ekstra kræfter på hverdagens cykeltur, så er en elcykel et ideelt valg.

Vi sælger elcykler fra anerkendte mærker

I vores forretning finder du et bredt udvalg af elcykler til både damer og herrer. Fælles for alle cyklerne i sortimentet er, at de er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og funktionalitet. Vi forhandler primært elcykler fra det populære hollandske mærke Gazelle, som leverer multifunktionelle elcykler.​

Ligegyldigt om du er på udkig efter en dame- eller herrecykel, så kan du finde det i vores udvalg. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og hjælper dig med at finde den cykel, som matcher dine ønsker og behov bedst. I vores forretning bliver du altid mødt med et smil og venlighed, og vi tager os god tid til hver enkelt kunde.

Kig forbi butikken, eller kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger på vores udvalg af elcykler, så er du velkommen til at kigge ind forbi butikken. Vi kører jævnligt med gode tilbud på vores elcykler, så du er garanteret at finde en ny cykel til en god pris.

Hvis ikke du lige befinder dig i nærheden, må du gerne kontakte os på telefon: 23 93 93 30 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

Har du brug for hjælp? Kontakt os her
bottom of page